Conferencia Advising Latin American Families in a Transparent World


Con oradores internacionales de los Estados Unidos, el Reino Unido, los países de América Latina, el Caribe y Europa, Advising Latin American Families in a Transparent World lo equipará con soluciones prácticas al planificar la preservación y sucesión de la riqueza familiar en América Latina.

Únase a nosotros en esta emocionante conferencia de dos días y discuta todos los aspectos clave relacionados con el asesoramiento a los clientes de LatAm.

(*) Por favor note que esta conferencia no será traducida al español.

Sesiones clave

  • LatAm: la política
  • Países LatAm
  • Seguro de vida
  • Proyecto de lista negra de la UE y registros UBO Economías de LatAm
  • Inmigración: la lista negra de la OCDE
  • Activos digitales: desafíos para los inversores Planificación de riesgos políticos

Agenda

(Ninguna de las conferencias será traducida al español)

08:00 – 08:3030 mins

Breakfast Briefing: CRS & FACTA for Mexico & US

  • Current status of CRS & FACTA
  • Possible Mexican changes due to upcoming elections
  • Aureliano Gonzalez– Partner, Bryan, González Vargas & González Baz

08:30 – 09:0030 mins

Registration

09:00 – 09:1010 mins

Chairs’ Opening Remarks

  • Robert Reymond– Partner, Stikeman Elliott
  • Pedro Ramírez Mota-Velasco– Partner, Turanzas, Bravo & Ambrosi

09:10 – 09:5040 mins

LatAm: The Politics

  • Latin America’s new strong men
  • Populist governments
  • Should I stay or should I go?

09:50 – 10:3040 mins

Exchange of Information vs Privacy Rights

  • How much information is being exchanged?
  • Effective use of information by tax authorities and privacy precedents
  • How do LatAm tax authorities view US structures?
  • Does financial privacy still exist?

10:30 – 11:0030 mins

Morning Refreshment Break

11:00 – 11:4040 mins

Cyber Security

11:40 – 12:2040 mins

LatAm Countries: Mexico & Brazil

12:20 – 13:2060 mins

Lunch

13:20 – 14:0040 mins

Investment to Circumvent CRS

  • Stanley Barg– Partner, Kozusko Harris Duncan

14:00 – 14:4040 mins

Life Insurance

14:40 – 15:2040 mins

Family Governance

  • Patricia Angus– Founder and CEO, Angus Advisory Group

15:20 – 16:0040 mins

EU Blacklist Project and UBO registers

  • Alison Dyer-Fagundo– Managing Director, Estera

16:00 – 16:2020 mins

Afternoon Refreshment Break

16:20 – 17:0040 mins

LatAm Countries: Peru and Venezuela

  • José Chiarella– Partner, Damma Legal Advisors

17:00 – 17:1010 mins

Chairs’ Closing Remarks

  • Pedro Ramírez Mota-Velasco– Partner, Turanzas, Bravo & Ambrosi
  • Robert Reymond – Partner, Stikeman Elliott

17:10 – 18:1060 mins

Drinks Reception

Dress code for this: Smart Casual Beachwear

Day 2

09:30 – 09:4010 mins

Registration

09:40 – 09:5010 mins

Chairman’s Opening Remarks

  • Pedro Ramírez Mota-Velasco– Partner, Turanzas, Bravo & Ambrosi
  • Robert Reymon – Partner, Stikeman Elliott

09:50 – 10:3040 mins

LatAm Economies

  • Alberto Bernal– Chief EM and Global Strategist, XP Investments

10:30 – 11:1040 mins

Immigration: The OECD’s Blacklist

11:10 – 11:3020 mins

Morning Refreshment Break

11:30 – 12:1040 mins

US Structures with Foreign Unpaid Tax Liabilities

  • Kathy Keneally– Partner, Jones Day
  • Bruce Zagaris– Partner, Berliner, Corcoran & Rowe

12:10 – 12:5040 mins

Tax Efficient Investing in Bankable Assets

  • Claudia Caffuzzi– Wealth Advisor, JPMorgan Private Bank

12:50 – 13:5060 mins

Lunch

13:50 – 14:3040 mins

Art held by Latin American Families

14:30 – 15:1040 mins

LatAm Countries: Argentina, Colombia & Chile

15:10 – 15:3020 mins

Afternoon Refreshment Break

15:30 – 16:0030 mins

The Future of Philanthropy

  • Jake Hayman– CEO, Ten Years’ Time

16:00 – 16:3030 mins

Digital Assets: Challenges for Investors

  • Christopher Griffin– Partner, Carey Olsen

16:30 – 17:0030 mins

Political Risk Planning

17:00 – 17:1010 mins

Chairmans’ Closing Remarks

  • Pedro Ramírez Mota-Velasco – Partner, Turanzas, Bravo & Ambrosi
  • Robert Reymond– Partner, Stikeman Elliott